Welkom op de website van:
Al 10 jaar het adres voor uw KARPER VISVAKANTIES IN Frankrijk... 
  
De laatste "UPDATES" en de beschikbaarheid van onze bestemmingen voor 2016 zijn bijgewerkt op:
 
01 november om 00.10 uur.
 
Op de pagina "Tarieven" vind u bij vrijwel alle bestemmingen:
 
De actuele beschikbaarheid voor 2016.
De_bestemming_Le_Mee_2012.jpg
 
Op deze website treft u diverse bestemmingen in Frankrijk met of zonder accommodatie aan voor de karpervisser en eventuele nietvisser. Karpervisvakanties.nl is opgezet door karpervissers met jarenlange ervaring in zowel Frankrijk als Nederland. Als karpervisser zult u vaak het onderste uit de kan moeten halen om op deze wateren tot resultaten te komen. Vangstgaranties kunnen wij u helaas niet geven maar wel een verblijf in een zo natuurlijk mogelijke omgeving.

Op uw creativiteit en doorzettingsvermogen, in combinatie met geduld zal een voortdurend beroep worden gedaan. De wateren en accommodaties zijn door testvissers beoordeeld. Op de aangeboden bestemmingen wordt bij eventuele uitzettingen van karper zoveel mogelijk rekening gehouden met zaken als visstandbeheer, het natuurlijke (oorspronkelijke) aanwezige bestand etc. Het aanbod van bestemmingen in Frankrijk zal beperkt blijven tot locaties die zoveel mogelijk aan onze eisen voldoen.

Karpervisvakanties.nl wenst u veel plezier bij het surfen op deze website !

Karpervisvakanties.nl - Karpervisvakantie.nl

Karpervisvakanties.nl al 10 jaar het adres voor karpervisvakanties in Frankrijk...
 
Voor al uw karper visvakanties, visreizen en karpertrips naar Frankrijk.
 
Het laatste nieuws van onze bestemmingen vind u altijd het eerst op onze Facebook pagina:  
 
Like us on Facebook:
 
Logo Facebook.jpg

Copyright: Karpervisvakanties.nl 2002/03/04/05/06/07/08/09/10/11/12/13/14/15/16

Disclaimer